Ügyfélfiók - regisztráció, bejelentkezés, visszaállítás és törlés

Az ügyfélfiók egy olyan fiók, ahol az összes megrendelt szolgáltatás kezelése van: domainek, webhosting, adatbázisok és egyéb kiegészítő szolgáltatások vagy szerverhosting szolgáltatás. A fiók kezelésére szolgáló felület a https://admin.forpsi.hu/ címen érhető el.
 
OTP hozzáférés elvesztése
Üres fiók törlése


Új ügyfélfiók létrehozása – regisztráció
 
A www.forpsi.hu weboldalunkon a jobb felső sarokban találja a Bejelentkezés gombot. A gombra kattintva megjelenik egy menü, ahol megtalálja a Regisztráció linket.
 
 
A Regisztráció linkre kattintás után az oldalunk átirányítja a regisztrációs űrlapra, amelyet ki kell töltenie.
 
 
A regisztrációs űrlap kitöltése és mentése után egy e-mailt fog kapni, amiben a JELSZÓBEÁLLÍTÁS gombra kattintva tudja a jelszót beállítani.
 
 
 
Hogyan tároljuk az ügyfélfiókok jelszavát?


Az ügyfélfiókok jelszavait csak ujjlenyomat formátumban tároljuk, amelyet a PBKDF2 hash függvény segítségével kerül létrehozásra (HMACSHA1, 10 000 iteráció). Ennek eredményeként lehetetlen, hogy bárki dekódolja az Ön jelszavát az ujjlenyomatból. Bejelentkezéskor a jelszavának ujjlenyomatát összehasonlítja az ügyfélfiókjában tárolt ujjlenyomattal. Ezért, ha elfelejtette jelszavát, azt nem lehet elküldeni Önnek, és az ügyfélszolgálat sem tudja megnézni. Az adminisztrációban úgynevezett jelszó-visszaállítással új jelszót kell beállítani. Az új jelszó beállítására szolgáló linket ezután elküldi az ügyfélfiókjához kapcsolódó e-mail címre. Kérjük, nagyon figyeljen a biztonságos jelszó kiválasztásakor.
 
 
Bejelentkezés az ügyfélfiókba
 
1. A www.forpsi.hu weboldalon megtalálja az Ügyfél adminisztráció gombot a  felső sávban vagy a https://admin.forpsi.hu/ címen.
 
 
2. A fenti e-mailben megadott felhasználónévvel és a megadott jelszóval tud belépni.
 
 
Elfelejtett bejelentkezés vagy jelszó visszaállítása
 
Ha elfelejtette bejelentkezési nevét vagy jelszavát, kérjük, tegye a következőket:


A www.forpsi.hu weboldal jobb felső sarkában kattintson a Bejelentkezés gombra, majd az Elfelejtette jelszavát? linkre.
 
 
Töltse ki az űrlapon a Felhasználó név vagy E-mail cím mezőt.
 
 
Ezután kap egy e-mailt a bejelentkezési nevével és egy linkkel a jelszó visszaállításához.
 
MEGJEGYZÉS - a hivatkozás biztonsági okokból csak 15 percig érvényes.
 
 
 
OTP hozzáférés elvesztése
 
Ha bármilyen okból elvesztette hozzáférését OTP alkalmazásához és nem tudja azt visszaállítani, akkor jelszó csere kérése során van lehetősége jelzést küldeni részünkre a problémáról a képen látható linkre kattintva, illetve a support.forpsi.hu oldalon belépve Hiteles kérésben tudja kérni a kikapcsolást.


Üres fiók törlése

Abban az esetben, ha szeretné kérni a fiókja törlését és a fiók nem tartalmaz szolgáltatásokat a fiók törlését a https://support.forpsi.hu oldalon belépve tudja kérni Hiteles kérésben.

A hiteles kérés beküldés menetét itt tekintheti meg.